Klassiker

Så vårstädar du i bokhyllan

Riktiga litteraturälskare har sina böcker i bokhyllan istället för i telefonen eller på datorn. Hylla upp och hylla ned med klassiker från världens alla hörn. Det är mysigt, snyggt och bra för allmänbildningen – tills det är dags att städa.

Det är ett inget litet jobb att städa ur bokhyllan om du har ett helt bibliotek. Tyvärr är det nödvändigt – inget samlar damm som böcker. Det finns dock hjälp att få!

Ta hjälp av ett städföretag

När du verkligen vill få det riktigt välstädat i alla hörn, inklusive bokhyllorna, är det dags att anlita ett städföretag. Surfa in på https://qleano.se/ och läs mer om Qleano och deras städtjänster. Inomhusluften kan påverkas negativt om det finns för mycket damm och det gör det i bokhyllor, både ovanpå och bakom böckerna. Låt proffsen ta hand om bokhyllorna, rengöra alla böcker och se till att rummet blir utvädrat och fräscht. Det räcker om du städar ditt lilla bibliotek en gång om året för att risken för allergier ska minska drastiskt. Qleano hjälper dig med allt inom städning – hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och flytthjälp – ta del av hela tjänsteutbudet på https://qleano.se/. Glöm inte bort RUT-avdraget!

Sortera bokhyllan

När det är dags att vårstäda bokhyllan kan du passa på att sortera bland dina böcker. Har du kopior eller böcker som du verkligen inte behöver kan du ge bort dem till vänner eller sälja dem. Det bästa med att sortera bland dina böcker är att du får möjlighet att återupptäcka gamla böcker och njuta av att läsa dem igen.

Möblera läshörnan

Det finns inget skönare än att sjunka ner i soffan och fördjupa dig i en riktigt bra bok när hemmet är välstädat. Förutom att anlita städhjälp när du behöver kan det vara en god idé att möblera på ett sätt som både underlättar städning och gör lässtunden riktigt härlig. Läs vad som ingår i städtjänsten och inte på https://qleano.se/. Bokhyllorna bör till exempel inte vara högre än att du kommer åt med dammsugaren, alternativt gå från golv till tak för att undvika dammsamling undertill eller bakom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *