Författare

Så drygar du ut författarkassan

De flesta författare känner till att branschen är ganska tuff, särskilt för den som sitter och jobbar med sitt första manus. Många författare står inför en verklighet där författarskapet måste kombineras med en inkomst från ett annat arbete.

För att kunna leva på författarskapet, om du inte heter Camilla Läckberg, behöver du kombinera ditt skrivande med andra aktiviteter som drar in pengar till författarkassan. Det finns en hel del du kan göra som att skriva artiklar i dagstidningar och veckotidningar. Du kan också överväga att sälja guld som du inte längre använder eller behöver.

Gå igenom skrin och lådor

Det är både enkelt och prisvärt att sälja gammalt guld som du ändå inte använder. Bortglömda guldsmycken i antingen bankfack eller smyckeskrin kan omvandlas till pengar för att boosta ekonomin vid behov. Hos diamantbrev.se kan du sälja ditt guld och snabbt få in en slant på kontot. Som författare kan det hjälpa dig att köpa mer skrivtid eller investera i material du behöver till ditt skrivande.

Priset på guld är högt just nu och Diamantbrev erbjuder marknadens högsta pris per gram utan att det tillkommer några dolda avgifter. Allt du behöver göra är att välja ut de guldsmycken som inte längre har något affektionsvärde för dig samt att du går in på sajten och beställer hem ett kuvert som är förbetalt. Detta kuvert fyller du med guldet som du sedan skickar in. Redan nästa dag finns pengarna insatta på ditt konto.

Det finns många sätt att dryga ut författarkassan på och det gäller att tänka till lite extra om du vill kunna köpa antingen extra skrivtid eller satsa på ett kontor där du kan ägna dig åt ditt drömjobb i lugn och ro. De flesta författare som ännu inte har slagit igenom ägnar sig åt skrivandet som en hobby tills de blir upptäckta eller publicerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *